Nya upplevelser

Helgen har varit lång och händelserik, det började redan i torsdags då vi fick uppleva våran första utgång här i Hatfield. Vi va lediga i fredags så det fanns inte många ursäkter att inte följa med gänget från hostellet ut. Det finns ett torg som endast består av barer, dit gick vi. Många öl och mkt dans och vi har såklart provat Afrikansk öl vilket är riktigt gott. Ölen hette Black Label om någon råkar vara intresserad av att veta de. =)
Fredagen blev en slappisdag, vi satt ute i solen ett tag på förmiddagen och sen kollade vi film. Så egentligen inget nämnvärt.
  
Lördag däremot va det andra bullar. Först handlande vi kläder som ska försöka föreställa sjukhuskläder, sen blev det matlagning med våra nyfunna vänner från hostell. Vi slängde ihop en BBQ och en trevlig förfest innan vi drog till rugbyn.
 
 
Det var hemmamatch för Sydafrikas bästa lag i någon slags tävling där dom mötte ett lag från Australien. Vad ska jag skriva om rugbymatchen.. Helt ärligt fatta jag och Matilda ingenting men det va en otrolig stämning och mkt action! Tyvärr förlorade Sydafrikas "Blue Bulls" men vi va inte så ledsna för de. Vi drog vidare till en sportbar, chillade och käkade sjukt stark mat.
 
 
 
Matilda & Nicola
 
Matildas upplevelse av kvällens måltid: Tänk dig att av misstag stoppa en chilli i munnen och inte vilja visa för någon att det för tillfället känns som att läppar och munnen ska brinna upp, så du fortsätter att äta... Det går inte! Jag erkänner jag är svag...
 
Här har vi en bild på Matilda, Ludvig och Frankie.  
 
Om ni trodde helgen var slut här, så tror ni fel. Mer om det och första dagarna på sjukhuset i morgon, dags att kolla True Blood.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback